Wednesday, 14 December 2011

Tarikh bahgiaaaa !

Salam...
Heyyy lame tak update blogger kan..Sorry veryvery busy because i have a lot assingment want to do dengan subject yang banyak kena carry...Okey aku nak bagi tau apa yang aku bahagia sangat sebabnya 10.12.2011 aku keluar dengan my lovely BOYFRIEND and kawankawan aku...Happy sesangat tau..Okey kteowang gerak dari HOSTEL pukul 12 macam tu sebab semua bangun lambat..Haha mengantuk semalam tidur lambat..Aku tidur dekat luar sebab kalau tidur dalam bilik sampai tengahari aku tak bangun so aku tidur kat luar..Okey bila semua dah siap,kteowang gerak pegi beli tiket dulu..Berpecah menghala ke KL SENTRAL, PUDU RAYA dan TITIWANGSA..Then jumpa kat Time Square..Sebab berpecah nak beli tiket balik untuk cuti midterm ni sebab taknak jadi macam hari tu..


Okey bila dah setel beli tu aku ternampak pulak kawan aku kat KL SENTRAL, malas aku nak tegur sebab dia dengan kawan dia..Mayb kawan kan.. Lepas tu aku gerak pegi TS..Masukmasuk je gerak pegi toilet dulu..Huhu then tunggu eyka and kak tiqah sampai..Tapi sebelum uh kteowang pegi tengok tiket wayang dulu sebab nak tengok cite OMBAK RINDU..Beratur panjang gile tapi nasib cepat..Tengok tiket pukul 7.10 perr lambat gile..Sedih sangat..Cari la cite lain...Ada cite kartun tu tapi tak ingat namanya..Nak amek tapi pukul 3..Tak bole juga sebab SI DIA tak sampai lagi..So yang ada pukul 7.10 tapi alang alang ada pukul 7 baik amek cite OMBAK RINDU kannn..Yeyyyy akhirnya dapat juaaa...Lepas beli tiket tu pegi la makan..Lapaa gilee..Kteowang gerak pegi SUNGAI WANG..Makan KFC..


Lepas makan tu kteowang tunggu Dia kat TS..Dalam pukul 3 macam tu la kowt dia sampai ..Terserempak dekat toilet..Rasa macam tak sangka jumpa dia..Sebab rindu sesangat kat DIA..Lama tak jumpa dia..Boleh kira dalam sebulan lebih macam tu..Yela now dia cuti sem..Aku masuk belajar balik..Tapi bila dia masuk balik,aku cuti sem..Haaaa nampak tak berlainan..So susah sikit nak jumpa...Tapi sumpah aku rindu sangatsangat kat dia..Nasib la boleh mesej dan call..Kalau tak ada semua tu memang aku gila..HAHA tapi tak gile kowt cuma sedih la tak jumpa DIA kan..Aku gerak dengan dia..So berpecah..HuhU..Nak tunggu pukul 7.10 bukan main lama..So berjalan dalam TS tu..Pegi sungai wang balik sebab dia tak makan lagi..Aku ikut jela aslkan ngn dia..HAHA nampak tak gedix kat situ..Ahhh gedix pun dengan dia bukan dengan orang lain..Aku memang macam tu suka ngendeng ngn orang..Nasib orang uh tak marah..Hekhek..Okey pendekkan dah pukul 7.10 masuk la wayang uh..Layannnzzzz abes cite uh..Romantik gileee dan sedih juga laa...Ada yang menanges..Huhu tapi si kacak ni tak nanges..HAHA..Bila dah habes tu aku tak tahan nak ke toilet..Sumpah kelakar..Aku tak tau la dia tau ke tak..Sampai kat monorel terus pegi toilet..Hakhak..Tapi rasa macam taknak lepaskan dia la sebab rindu sangat..Huhuhu..Tapi nasib ada tangkap gambar dengan dia so tak la rindu sangat kan..HOHO..




Itu je la aku nak cerita kisah aku cuti weekend ni..Jumpa insan yang tersayang..Haha..Tapi memang happening gile la sebab keluar dengan orang yang aku sayang si dia,eyka,fyna,yana dan kak tiqah..Lovelovelovelovelove themmm so muchhh :) Okeyyy BAIBAI...




Saturday, 3 December 2011

Bermula pembelajaran di KOLEJ

Salam...
Lama juga aku tak UPDATE blog aku ni macam apa dah jadi kan..Okla aku nak cerita sikit first kelas aku di KOLEJ..Mulamula memang gembira sebab tak change class but lepas berapa hari tu kena tukar kelasss..Fuhh rasa macam nak menagis time tu..Yela pergi kelas yang aku tak kenal orang dalamnya..Aku kenal macam tu je..Tak mesra mana..Tapi nasib aku ada membe roomate aku...Lega sikit la..Myb aku kena berdikari kowt and mesra alam dengan orang..HAHA..Whatever la..Tapi aku boleh tempuhi segalanya..First time ni aku sorangsorang..Selalu aku dengan HAFINA membe kelass dari PRA sampai sekarang tapi now aku pindah sudah..Lalalalala!!Aku masuk je kelas tu aku diam je sebab yela tak biasa kan..Tapi aku rasa aku diam sampai habes sem..HAHA..Kelas tu ada lecture yang aku tak berapa nak paham cara dia ajar..Tapi takpla aku cari jalan sendiri macam mana nak stdy subject uh..Sem ni banyak sangat assingment lecture aku bagi..Aduhhhh!!Keje group banyak lak..Aku harap la group aku buat keje..Aku pun same..HAHA..Insyaallah sem ni aku stdy lebih..Nak naikkan pointer LAGI..HUHU...sEM ni agak pendek juga la..Maksud aku belajar gile cepat..So kena kejar tu ini..Final pulak bulan 3..hAAAAA terkejut ke tak..BULAN 12 ni MIDBREAK then continue mid term..Haaaaaa...Actually aku rasa rindu sangat kat kawankawan aku diPERAK..Dowang alwys buat aku gelakgelak tau..Tak henti okeee..Tu sebab aku seronok sangat bile balik perAK..Boleh jumpa kekasih saya uh..HAHA..That all aku nak cerita tentang Pembelajaraan aku SEM3 ni..OKEE baibai..Have a nice day guysss!!

Saturday, 26 November 2011

Bercuti DI DESA WATER PARK

19.11.2011 tarikh ni aku pergi mandi-manda dekat WATERPARK..Aku pergi dengan kawankawan KOLEJ aku..Seronokkkk sanggaattt waa cakap luu :) Okeee aku gerak dari kolej pukul 9am macam tu sebab nak tunggu KAWAN sorang lagi..Dia naik kereta lain sebab full kereta kteowg..Kteowg pegi naik kereta sewa..Kami dah biasa sewa dengan orang tu sebab senang sikit, dah kenal kan...Kami pergi dalam 5 orang jeee sebab time tu orang belum masuk kolej lagi..Oke ceritanya lepas gerakk tu first place kteowang pegi pee lagi kan..SARAPAN dulu la...Lapa ni!!HAHA..Makan sedapsedap juga la..Tapi aku tak tau kat mana sebab kawan aku yang bawa..So aku follow up je..Jangan bawa tempat yang bukanbukan sudah la..HAHA..Lepas breakfast tu kteowg gerak pergi mandi..Pukul 10.30 dah sampai tempat tu..Tak jauh juga la..Bolehh laaa!!Sampai sane je check in dulu..HAHA check in bayarr masuk laa...Masukmasuk jeee perrr ramai gileee orang yela cuti sekolah kan..Then kteowg tukar baju..Beli pelampung share untuk 2org RM10..Boleh la murah SIKIT..Lepas beli tu terus main  GELONGSOR laaa..HAHA..Best gileee..2x kteowg naik sebab best sesangattttt..Lepas naik tu kteowang gerak yang bulatan air..Tak tau nak cakap apa..HAHA!!Pandaipandai korang la imagin ye..Dalam air boleh pun buat lawak kan..Tariktarik pelampung orang..Taknak bagi lepas..HAHA sumpah kelakar..


Okee lepass habes main tu kteowang main satu lagi..Main ombak..HAHA yang ni pun lawak gile..Ombak bukan main tinggi kowt..Melantun-lantun kteowang..HAHA tapi memang best..Gelakgelak je kat situ..Dengan dowang kalau tak gelak tak sah..Dah penat main tu naik la darat..Tanpa disedari aku dengan eyka tak mandi dah sebab hanya kami je yang tau :) Dah tak mandi tu pe lagi kteowg bersihbersihkan badan make-up..Then FINISH!!Sementara tnggu dowang mandi,bosanbosan kteowang pe lagi bergambar la..HAHA walau tak dapat mandi lama kteowang bergambar..Bestt oooooo!!
Eyka wakaka eyh eyh..Time ni panas sangattt !

Time ni panas sebab tu mata kecikk sangattt...
Lepas tunggu dowang habes mandi tu dalam pukul 4 macam tu kteowang bergambar lagi dekat luar..Macammacam gaya keluar dah..Seriussss kelakar gilee..



                                 Time ni semua nak start enjin nak lompat tapi zul je lompat..
Tibatiba dowang angkat aku..Terkejut aku..Sebab tu muke jadi macam tu..HAHA

                                    Yeaahhhh BERJAYA lompat tinggi..HAHA

                                 KAMI mahu pulang sudah :( next time coming again oke..
MISS thisss momennttt :)
Jam menunjukkan pukul 2pm..Perut pulak gendangendang buat lagu pulak kan..So kteowang gerak pergi makan dekatdekat dengan Hospital HKL..Sedap jugaa!Time ondway hujan kemain lebat..Tapi kteowang bawa slowslow je...Dah sampai kedai makan tu orderorder makan terus..HAHA nampak tak lapa kat situ..HEKHEK..Lepas makan kteowang gerak pulak ke KLCC,ingat boleh bergambar tapi tak boleh sebab hujan lebat..Sabar jela kan..Tapi kteowang tetap boleh bergambar dalam KLCC.. ^^____^^


Orang dalam tu HIDUP okee..Gilee kacak...HAHA







Lepas habes berposing dalam KLCC ni kteowang gerak balik sebab jam dah pukul 7pm..Nak hantar aku lagi dekat CHOWKIT sebab family aku dekat sana..Dah penat gelak tu tidur kejap dalam kereta..SENYAP jee..HAHA..Dah sampai chowkit aku trun then habes cite..HAHA..Dowang balik kolej lepas tu..Masingmasing mesti penat gelakgelak tak henti..Kereta kena hantar pukul 9pm sebab janji dengan orang pukul 9..Malam tu aku penat gilee..Lepas makan aku terus tido..Mengantukk gileeee!!Lastly seronok sangat bermandi manda even kejap..Tapi yang penting dapat keluar dengan member rapat...Thankss guyss..Lovelovelove..BAIBAI :)

Wednesday, 23 November 2011

Datang KOLEJ semulaa..Azammm BARU

Salam..
Lama tak update blogger..Rindu sangat pulak.. :) Oke firstly nak cakap aku sekarang sudah ada di KOLEJ..Hari jumaat sampai sebab esok nya nak pegi jalanjalan..Oke fullstop seronokkkkkk leeeeeee..Tiket aku pukul 11.25am..Sampai KL pukul 1.30..Agak cepat juga la sebab naik tren ETS..Lajuuu oooo tren uhhhh...Tapi memang best..Aku biasa naik tren tu je..Tak naik bas or tren lain..TAK BEST !!Okeee sampai sana je hujan bukan main lebat ooo..Tapi nasib kejap je..Kalau tak memang aku keras kat KTM SENTUL tu haa..Teksi dah la takde time tu..Memang nak nangis kowt..Tapi nasib ada satu teksi untuk aku..ALHAMDULLILLAH :) Dah sampai je kolej aku berlari naik bilik hantar barang sebab berat sangat, aku nak daftar masuk KOLEJ lagi kann..So lepas hantar je beg tu aku pergi la daftar..Dalam ondwy tu aku terjumpa member bilik aku..Haha aku serbu dowang..Rindduuuuu gilerrrr kowtttt..Oke aku potong lain dowang..Haha kesian orang belakang penat beratur aku potong line..Hekhek jangan marah ye..LALALALALA !!
Lepas habes daftar tu masingmasing kemas barang tu..Penat juga la..Malam tu tidur awal sebab nak keluar esok kan..SEMANGAT TU!! HAHA
Next blogg..Baibai :)


Saturday, 19 November 2011

Lifelifelife

Salam...
Hello guys..Apa kabar andanda semua??Hope fine okee :) Ok harini aku rasa macam ada sesuatu yang bermain dalam pikiran..Aku taknak cakap pasal apa cuma aku just cakap kita jangan mudah percayakan orang..Dan jangan terlalu mempercayai orang semudah itu..Ibu saya pernah berpesan jangan terlalu percayakan orang nanti awak tu yang merana lagi..Soo aku cuma anggukangguk kan kepala..Tapi geleng takla nanti kena luku tak pasaipasai.. HAHA..Aku  ni memang mudah percaya orang tapi aku percaya tu disebalik uh aku pikir juga apa betul ke dia cakap ni kan..But if tak betul pun aku buat BODOH je sebab bukan hal aku tapi if hal aku memang aku BERSUARA laa..Aku TAKNAK diSAKITI lagi..Sakit kowt rasanya if korang nak rasa macam mana suruh la BOYFRIEND,GIRLFRIEND or MEMBER korang buat biar tau rasa macam mana DISAKITI..Huks3..

Actually aku ni bukan la baik mana pun..Aku mengaku, setiap orang mensti ada salah silap dia sendiri..Yang takda memang MENIPU tapi if dia betulbetul baik oke itu aku percaya la..Cuma kalau hati aku ni dah tertutup untuk seseorang itu..I want to say sorrryyyy...You go in your own LIFE okey !!Tak ada siapa nak ganggu..You are FREE now!! Aku bukan perempuan yang mudah nak kau tipu okey..If kau bole buat lebih dari tu..I will do also!!Memang banyak benda aku tak tau pasal kau tapi pleasseeee laaa..Aku harap kau sedar la ye..Aku sabar if aku boleh sabar..If kau baik oke aku tak payah risau sangat sebab kau baik pandai jaga hati aku..Aku mengaku memang aku tak paham kau macam mana lagi even kita dah lama kenal..Kau mesti tak paham aku lagi kan..Okla kira deal kan..MASINGMASING tak paham antara satu sama lain..Aku ada satu je kelemahan aku iaitu cepat kesian kat orang and aku suke pendam all my problem..Aku lebih selesa setelkan sendiri and aku je yang tanggung..Tapi kawankawan aku dan BOYRFRIEND aku marah sebab pendam..Aku cuma taknak buat dorang susah hati pikir pasal aku..And kesian kan aku..Aku tak suke sangat..Aku tau korang mesti nak cakap cara aku ni poyo tapi tu la yang sebenarnya..Aku cuma harap apa yang aku pikir ni IT NOT TRUE!! I lovelovelove???


Saturday, 12 November 2011

Drive Car

Salam..
Hari ni peristiwa paling aku ingat sebabnya hari ni first time aku DRIVE kereta oke MANUAL pulak tu haa tak ke terkejut aku bawa tadi!! Haha aku saja nak membangga diri..Aku bangga pun sebab selama ni aku jarang bawa kereta..Selalu bawa auto je..Selalu ke??Question mark...Haha aku sebenarnya tak pass lagi bawa manual setelah apa yang terjadi pada tahun 2010..Ingat lagi sampai sekarang..Tak pernah lupa ooo..Sampai cousin aku yang berumur 6tahun pun ingat kejadian itu...Haha so shy oke..Tadi aku test bawa,first tu memang rasa macam takutakut but lamlama tu okeh dah..Yeyyyyy !!! Aku bawa dalam sejam setengah juga la pusingpusing taman..Nasib taman ni besar kan..Bole la aku bawa..Dengan budakbudak main bola,berlari-lari..Macamacam kerenah ada..Tapi aku bawa perlahan je..


Tapi ada satu tu aku TAKUT sebabnya aku ingat aku langgar budak ke apa rupanya bonggol..HAHA..Aku takut gile time tu..Bila dapat tau bonggol tu aku gelak bagai nak gelak dengan cousin aku..Ouhh aku pergi dengan cousin aku..Dia satu kepala ngn aku even dia budak lagi..Oke lepas tu bawa jela macam biasa..Asal bonggol je tengok betulbetul..Haha so funny gile!!Tak boleh lupa dah!Pukul 6 tu aku lepak kat taman..Tengok budakbudak main bola..Bila bosan aku buat keje gile..Aku tulis dekat satu kertas then tampal kat cermin depan kereta aku tulis BUDAK BARU BELAJAR, KAMI GILE, TOLONG!! Haha yang dua tu cousin aku ngek tu haa tulis..Melebih dia..Haha..Sorry sebab tak de gambar..Lupa nak tangkap..Then lepas tu kteowang gerak balik..Orangorang kat situ pandang jee..Haha dalam hati nak je kata apa pandangpandang...Kau ada macam ni takda kan..So diam nanti buat!!Haha..Ada aku kesah..


Setelah penat drive kereta aku balik la rumah..Rest and rest..Penat juga ye bawa kereta even sejam dua..Baru la aku merasa macam mana bawa kereta manual macam ayah aku bawa betahun-tahun..Kesian ayah n ibu..Takpa nanti if angah dah pro bawa kereta angah jadi drive pulak bawa pergi manamana..Hehe insyallah :) okla itu je aku nak kongsi ngn korang hari aku harini..Sorry takde gambar sebab lupa nak tangkap..Huhu oke baibai ;)

Tuesday, 8 November 2011

Girl DAY out

Today aku keluar dengan girlfriend aku.. Haaa girlfriend aku ni maksud nya kawan kawan aku la..Lama tak hangout dengan dowang.. So this time ada peluang kami keluar but sorang missing sebab dia tak dapat nak keluar.. Selalu keluar tak cukup colum.. Sangat sedih tapi kami just chill sebab bila lagi nak keluar kan.. Ok jam menunjukkan pukul 2.30pm..Pinat amek aku kat rumah..Janji pukul 2..Biasa la nak amek yang lain kan.. Bila semua dah kumpul..Decide tempat nak pergi but bila decide maacam macam tempat..Pangkor la,teluk batik..Haaa amik kau bukan main jauh kan..Jam dah pukul 3..Mana nak gerak..Lastlast decide pergi la rumah kedua kteowg apa lagi kan TESCO la jawapnya.. HAHA..Kteowg balik kalau tak pergi tesco bukan kami la namanya.. HAHA sampai orang TESCO boleh kenal.. Ish3 but kteowang pergi sane bukan beli barang apa ..Just jalanjalan dan karoake..Tak karoake bukan kteowang namanya.. HAHA dah takda yang decide tempat.. Decide pun bukan main jauh.. So berjalan la dalam tesco.. :)


Sampai je TESCO first place kteowang pergi makan sebab perut sudah berbunyi bergendang bagai nak gile..So kteowang pegi makan dulu.. Aku makan nasi ayam sebab tengahari tak makan..Yang lain makan maggie goreng..Aku dapat cepat dorang dapat lambat padan muke kena tnggu lame mamak tu masak.. Haha oke lepas makan kami pegi karoake pulak..Datang TESCO kalau tak singgah karok tak sah oke! Kami memang gile karok.. HAHA if nak karok ajak la kteowang..Hehe kami amik sejam je sebab tekak ni untuk sejam je..Lamelame nanti ilang tekak.. Haha macam macam lagu kteowang pilih..Lagu versi sarawak pun ada..Sengal punya syafiqah..Pelikpelik dia amek lagu tapi aku layan je duet dengan dia.. Haha sedappp oooo!!Bila dah sampai sejam tu keluar la apa lagi kan..Then si pinat dia decide bergambar dalam tesco??What..So funny oke..Tak pernah dibuat org..Haha covercover ni tau amek gambar..Pinat buat keje dia dah..Tapi kteowang layan je sebab kami MEMANG minat bergambar..Bila dah bergambar memang tak nak dilepaskan.. hehe :)
Ni je gambar yang amek tu..

Pinat and me with bearbear.. Hehe

Pu3,me and pinat..Culik kejap bear ni..Dalam hati bear ni mesti kata..Deme ni dah takda keje kan.. Haha ada aku kesah bear?? :P

Pinat and syafiqah..My bro n sis.. Haha

Lovelove <3 bear again.. Haha

Kami memang gile bear..Tapi bear gile kteowang tak... Haha

I kill you friend because you make me crazy.. Haha


Naik basikal balik kolej masing masing :) Oke bila dah habes posing dalam TESCO tu posing kat luar tesco pulak..Haha ish3 kesian camera tu kena dengan kteowang..Sabar oke!!Hehe..Ini la hasilnya :)


Tapi sebelum bergambar diluar kteowg beli aiskrim and donut..Sedapp ooo!!Terasa ingin lagi.. Haha



Dorang ni mencurahkan kasih sayang tak dah lama tak bersama.. Haha

Kiss me.. kiss me.. Haha

Pinat and me <3

Tiga dara pingitan dan gilai ramai. Haha

Posing baik punya..


Sweet.. I like this pic :)





That's car bawa aku pegi mana je.. Haha oke penat bergambar dalam luar tesco kami pulang la kerumah sebab jam menunjukkan pukul 6..Tapi sebelum balik tu ada benda yang paling kelakar sangat!! Haha gile memang kelakar habes..Ok masa ni ada kereta kat belakang tu then cepatcepat aku masuk dalam kete tapi tak sempat ke belakang..Aku duduk depan berdua dengan puteri..HAHA serius kelakar gile kowt.. Haha bukan main sempit lagi..Semputsemput kteowg!! Dalam kereta gelakgelak bagai nak gile..Haha then berenti la kat tepi tu bagi ruang aku nak kebelakang..Tapi sumpah kelakar kowt!! Haha lepas kejadian tu kteowang gerak balik.. KENANGAN ooo!!

Tapi dalam kegembiraan tu ada sedihnya pulak sebab lepas ni jarang jumpa dah..Dorang pun dah FINAL..Next week aku masuk belajar pulak..Bila lagi nak jumpa kan..Dh la sem 3 ni aku busy..Jarang balik dah..Tak boleh nak keluar macam hari ni kan...Hurmmm tapi apakan daya..Aku terima jela..Huhu 
Oklah that all aku nak cerita pasal petang tadi aku dengan kawan kawan aku..Nanti update lagi ..Take care guys :)





Monday, 31 October 2011

Nervous !!

Salam..
Setiap hari sorang je kat rumah.. Tak buat apa pun.. Kemaskemas rumah.. Pagi bangun tengok dekat bawah tak ada orang semua pergi keje.. Nak je aku keje tapi aku tak pandai keje.. HAHA.. Nasib la aku ada mak sedara yang bawa aku merata tempat.. Ada la kawan dari tak ada kan.. Kawankawan aku semua belum cuti lagi... Aku sorang je.. Menderita sangat.. Nanti bila aku masuk dorang pulak cuti sem.. Aish susah if lainlain kan.. Aku nak cerita kenapa aku nervous.. sEBAB nya RESULT nak keluar 4HB veryvery nervous OKE !! Dah la lecture aku cakap SEPULUH orang je lulus.. Tapi aku taknk la bagi tau subject apa.. Aku risau sangat subject economic,marketing dan lainlain.. Senang cite semua subject la. HAHA aduhh!! Macam mana kan nanti ! Aku hanya mamp berdoa je harapharap semua subject aku lulus dan PONITER kasi naik la.. Taknak turunturun.. Yela aku nak juga bagi parents aku bangga dengan akU kan.. Sekali sekala boleh la :) tapi kalau itu yang aku dapat aku bersyukur juga la sebab aku dah cuba sehabes boleh.. KANKAN !! That all..
Bai2 guys.. ^___^



SEBAGAI CONTOH RESULT KELUAR NANTI !

Saturday, 29 October 2011

My old friend

Hye everyone.
Aku sebenarnya SEDIH pun ada dengan BESFRIEND aku sebabnya aku gaduh dengan dia lebih kurang 3hari tak bertegur.. Aku dah lama kawan dengan dia sejak dari kecik lagi.. Dulu masa kecik2 aku suka dia.. HAHA cinta budak2 ngek nguk time tu.. Ok aku nak cerita PASAI pa aku gaduh dengan dia sebabnya atitude dia yang aku tak berapa suka.. Aku just jujur dengan kata-kata aku je.. Tapi lain pulak jadinya.. Aku taknk kehilangan kawan aku tu yela sejak dari kecik kan kawan.. Sapa yang nak hilang macam tu je sebab benda macam ni.. Pagi ni aku mesej dia minta maaf.. Ingat dia tak reply tapi dia reply juga..Dia dah MAAFKAN aku.. Gembira tak terhingga.. tADI pun kteowang dah berbaik-baik balik semula :) 
Oke itu je nak cerita tentang kawan aku ni.. Friend forever ya ^___^

Friday, 28 October 2011

28.oCtober.2011

Salam..
Hari ni GENAP SETAHUN aku dengan MOHD NADZMIE ! Sapa dia ni.. Haaa dia ni adalah BOYFRIEND aku! Kemana je aku aku pergi dia mesti ada tapi ada dalam hati aku je.. Bukannya asyik berkepit je.. HAHA.. He a carring and nice person.. Aku sebenarnya taknak cerita panjang sebab aku taknak menaruh harapan sangat sebab yela baru stahun aku dengan dia.. Tapi aku nak cerita sikit la pasal dia ni.. He a carring person.. Dia ni jarang marah aku sebab taknak buat aku nanges.. Jarang sekali.. Tapi sekali dua ada sebab aku buat hal.. Haa sapa suruh aku buat hal kan.. Dah kena marah dengan dia.. HAHA but just chill our problem can be settle sebab dia mengalah.. Haha katanya dia tak larat nak gaduh.. sakit kowt rasanya.. Aku kalau boleh nak kekal la dengan dia sebab bukan senang nak cari lagi dah.. Nanti cari mesti ade je tak kena.. So if aku dengan dia sampai situ je.. It's oke i will continue my life :) that all la aku nak nak cerita.. Nanti update lagi..
bai2 ^__^

DonE

Already done MY BLOGGER ! 

Thursday, 27 October 2011

nEW blOG

Hello guys..Saya baru saja try buat blog..masih kelam kabut sikit profile ni...Sorry !