Monday, 31 October 2011

Nervous !!

Salam..
Setiap hari sorang je kat rumah.. Tak buat apa pun.. Kemaskemas rumah.. Pagi bangun tengok dekat bawah tak ada orang semua pergi keje.. Nak je aku keje tapi aku tak pandai keje.. HAHA.. Nasib la aku ada mak sedara yang bawa aku merata tempat.. Ada la kawan dari tak ada kan.. Kawankawan aku semua belum cuti lagi... Aku sorang je.. Menderita sangat.. Nanti bila aku masuk dorang pulak cuti sem.. Aish susah if lainlain kan.. Aku nak cerita kenapa aku nervous.. sEBAB nya RESULT nak keluar 4HB veryvery nervous OKE !! Dah la lecture aku cakap SEPULUH orang je lulus.. Tapi aku taknk la bagi tau subject apa.. Aku risau sangat subject economic,marketing dan lainlain.. Senang cite semua subject la. HAHA aduhh!! Macam mana kan nanti ! Aku hanya mamp berdoa je harapharap semua subject aku lulus dan PONITER kasi naik la.. Taknak turunturun.. Yela aku nak juga bagi parents aku bangga dengan akU kan.. Sekali sekala boleh la :) tapi kalau itu yang aku dapat aku bersyukur juga la sebab aku dah cuba sehabes boleh.. KANKAN !! That all..
Bai2 guys.. ^___^



SEBAGAI CONTOH RESULT KELUAR NANTI !

Saturday, 29 October 2011

My old friend

Hye everyone.
Aku sebenarnya SEDIH pun ada dengan BESFRIEND aku sebabnya aku gaduh dengan dia lebih kurang 3hari tak bertegur.. Aku dah lama kawan dengan dia sejak dari kecik lagi.. Dulu masa kecik2 aku suka dia.. HAHA cinta budak2 ngek nguk time tu.. Ok aku nak cerita PASAI pa aku gaduh dengan dia sebabnya atitude dia yang aku tak berapa suka.. Aku just jujur dengan kata-kata aku je.. Tapi lain pulak jadinya.. Aku taknk kehilangan kawan aku tu yela sejak dari kecik kan kawan.. Sapa yang nak hilang macam tu je sebab benda macam ni.. Pagi ni aku mesej dia minta maaf.. Ingat dia tak reply tapi dia reply juga..Dia dah MAAFKAN aku.. Gembira tak terhingga.. tADI pun kteowang dah berbaik-baik balik semula :) 
Oke itu je nak cerita tentang kawan aku ni.. Friend forever ya ^___^

Friday, 28 October 2011

28.oCtober.2011

Salam..
Hari ni GENAP SETAHUN aku dengan MOHD NADZMIE ! Sapa dia ni.. Haaa dia ni adalah BOYFRIEND aku! Kemana je aku aku pergi dia mesti ada tapi ada dalam hati aku je.. Bukannya asyik berkepit je.. HAHA.. He a carring and nice person.. Aku sebenarnya taknak cerita panjang sebab aku taknak menaruh harapan sangat sebab yela baru stahun aku dengan dia.. Tapi aku nak cerita sikit la pasal dia ni.. He a carring person.. Dia ni jarang marah aku sebab taknak buat aku nanges.. Jarang sekali.. Tapi sekali dua ada sebab aku buat hal.. Haa sapa suruh aku buat hal kan.. Dah kena marah dengan dia.. HAHA but just chill our problem can be settle sebab dia mengalah.. Haha katanya dia tak larat nak gaduh.. sakit kowt rasanya.. Aku kalau boleh nak kekal la dengan dia sebab bukan senang nak cari lagi dah.. Nanti cari mesti ade je tak kena.. So if aku dengan dia sampai situ je.. It's oke i will continue my life :) that all la aku nak nak cerita.. Nanti update lagi..
bai2 ^__^

DonE

Already done MY BLOGGER ! 

Thursday, 27 October 2011

nEW blOG

Hello guys..Saya baru saja try buat blog..masih kelam kabut sikit profile ni...Sorry !