Friday, 28 October 2011

28.oCtober.2011

Salam..
Hari ni GENAP SETAHUN aku dengan MOHD NADZMIE ! Sapa dia ni.. Haaa dia ni adalah BOYFRIEND aku! Kemana je aku aku pergi dia mesti ada tapi ada dalam hati aku je.. Bukannya asyik berkepit je.. HAHA.. He a carring and nice person.. Aku sebenarnya taknak cerita panjang sebab aku taknak menaruh harapan sangat sebab yela baru stahun aku dengan dia.. Tapi aku nak cerita sikit la pasal dia ni.. He a carring person.. Dia ni jarang marah aku sebab taknak buat aku nanges.. Jarang sekali.. Tapi sekali dua ada sebab aku buat hal.. Haa sapa suruh aku buat hal kan.. Dah kena marah dengan dia.. HAHA but just chill our problem can be settle sebab dia mengalah.. Haha katanya dia tak larat nak gaduh.. sakit kowt rasanya.. Aku kalau boleh nak kekal la dengan dia sebab bukan senang nak cari lagi dah.. Nanti cari mesti ade je tak kena.. So if aku dengan dia sampai situ je.. It's oke i will continue my life :) that all la aku nak nak cerita.. Nanti update lagi..
bai2 ^__^

No comments:

Post a Comment