Wednesday, 13 June 2012

Salam 1Malaysia . 

Dah masuk sem 4 ni macam macam dugaan yang datang..Kelas alhamdullillah okey..Aku tak kisah sangat kelas sebab dah berdikari sem lepas kan sorang sorang..HAHA..Sem ni aku carry 7subjec and credit hours pun boleh tahan banyak juga..So azam aku SEM ni nak naikkan pointer and dapat DEKAN!! Aku nak berusaha dan berusaha..Usaha tangga kejayaan..Yeyyyy! Firstly, dah masuk sem 4 ni tak nak lah main main dah sebab sem 4 kan..Subject semua berat berat..So tanggung aaa kan..Hukhuk..

Yang kedua aku fikir pasal dia..Sejak dua tiga hari ni macam dua dua dah lain..Tak macam dulu..Aku tak tau sama ada aku salah ke apa..Aku taknak kehilangan orang yang aku sayang lagi..Cukup lah seorang kan..But if dah takde jodoh aku terima segalanya..

 AKU SAYANG KAU LAGI SEKARANG & SELAMANYA . .



Tuesday, 5 June 2012

Birthday gegurl !

Salam
Hey guys..Long time no see..Haha oppss speaking sudah..Lama aku tak update blog ni kan macam apa dah tengok..Dah macam bukan blog..HAHA..Nak kongsi cerita tentang membe aku sorang ni..Hari ni birthday dia 5/6/2012 ..Cerita sikit aaa tentang dia ni kan..Dia ni ganazz orang nya..Ganaz nya macam suke usik orang kacau orang..Dia ni tak pandai merajuk sebab jiwa KENTAL..HAHA..Chehh!Tapi dalam hati dia baik..Dia ni budak paling riuh sekali kalau tak ada dia memang senyap kejap sebab dia kan suke kacau orang.Tu aaa kejap part time dia..Dia ni suke buat orang gelak tu sebab aku senang kawan dengan makcik ni..Oke cerita pasal tentang hari ni kan.



Semalam kami plan nak kenakan dia masa birthday girl ni kat PAPAN..Kami plan yang semua jangan wish birthday dia kat DIA ..Jam dah menunjukkan pukul 12..Okey tak ada msg masuk..Nak tidur dah..Tetiba pukul 12.40 meseg masuk tettt from SYAFIQAH "she say Happy birthday to ME!! HAHA..Sangat kelakar..Wish kat diri sendiri..Dia sent kat  AKU,PUTERI,LYNN & PINAT..Sumpah kelakar sebab nampak sangat dia tunggu wish dari kami kami semua..Haha..Rasakan!!Esok hari nya birthday dia..So kami dah plan semua..Pagi uh dia dengan puteri pergi mendaki bukit di kledang..Deme tu tiap tiap hari kena pergi sebab nak kuruskan badan kan..HAHA..Oke ceritanya pukul 12.40 aku drive dari rumah pergi rumah lynn sebab ..Sebab nak beli kek and barang barang makanan kan..Tak perlu abwa sorang lagi sebab nak surprise kan dia juga..Yang tu pun tak tau sambut sekali dia sebab dia ingat kan syafiqah jeee..Sekali dia kena juga..Baru BESHHHH!!Bila dah beli kek barang semua terus amik pinat..Kekkk sedappp !Dalam perjalanan nak ke papan syafiqah call kteowg..First dia call lynnn, aku dengan pinat senyap..Aku pun tengah drive kan..Tapi yang kelakarnya dia cakap tak ingat befday aku pun ye..Lynn pun cakap kat dia "weh aku tak ingat malam nanti aku wish aku busy ni..oke bai"..Haha kejam tak bunyinya..Lepas call lynn call aku pulak aku kena dengan tengah drive,stop laa kat tepi jalan jawap call dia..Dia tanya kau kat mana..Lupe kau kan..Aku dengan selamba cakap "TAK ADA LINE LAH BAM" Haha..Terus letak..Haha!Lepas tu teruskan la perjalanan ke papan..Sebab nak prepare semua kan..Sampai sana dalam pukul 1.50pm..Dah sampai tu siap semua dah..So tunggu si puteri datang bawa birthday girl datang sini..Alasan puteri bagi kat syafiqah"NAK AMIK PENDRIVE DEKAT LYNN KAT PAPAN..HAHA!!So si blur ni ikut jela dengan hati kecewa sedih..Dengan perut lapa kannn!! HAHA..Seblum tunggu dowang sampai,memang lama kena tunggu sebab puteri baru siap pukul 2.11pm hanta meseg (pakai treekkk ke)Kteowg dah lama tunggu baru nak siap..Ajeeenyeee kan..Oke takpla tunggu je sampai datang...Tapi dari tunggu takada buat apa kteowg apa lagi keje biasa tangkap gambaa aaa..Haha 



Senang bergambaa !

Nak juga pinat & lynnn

Time ni lepas tiup belon..Habes pecahh!!Haaa degil orang cakap jangan tiup besaa nak juga hambikkk dah pecah..Jadi bibir tebal..Haha

Saya !


Bila dah habes posing puteri & bambam dah sampai kelam kabut menyorok..HAHA..Sumpah kelakar gile..Bila bambam dah sampai kteowg serbu dia bawa kek dengan benda alah yang sambut befday tu..Pop pop!!Then nyanyi aa untuk dia..Ni gambar dia & pinat kena surprise..


                                   

                                                                                                               

                                    
Time ni datang terus serbu dia..Jadi aa macam ni..Haha <3


Bergambar dengan bufday girl :)

Ni diaaa kekk yang sedap tu :)

Happy birthday my dear yang ke 20 :)

Lovely like this picture <3

 Lepas habis makan kek dah kenyang tapi tak kenyang mana pun..Dorang nak makan nasi pulak lepas tu..HAHA..Habis makan bergamba la pulak kan..Kek tu lapik perot tapi habes tau makan..Time makan main suap suap..Ssweet like candy..HAHA..







Until the end our realtionship oke


Lovee this picc lahhh !Miss you guys :(

Habes makan bergambar kemas semua gerak pergi tesco MAKAN LAGI!!Yang kelakar tengah drive boleh pulak tukar driver kan..HAHA..Otwy tu si puteri ni boleh pulak buat keje gile lagi main wiper gerak gerak..Aku apa lagi ikut gilee dia buat juga..Haha..Nasib aku kt belakang dia depan..Tak ada oang nampak..HAHA..Kteowg singgah petronas isi minyak puteri..Dekat situ boleh pulak main main LAGI wiper..Ish macam budak budak tapi dengan aku aku join sekali..Habes orang kat situ tengok je..Ngek dapat membe satu kepala macam tu..So sampai tesco park sebelah sebelah..Gerak pergi makan..3orang makan NASI PAPRIK 1orang makan nasi ayam 1orang makan mee goreng..Habes makan timbang berat pulak..HAHA..Takut kee makcik..Opsss!!Haha..Lepas habes makan gerak aaa balik tapi sempat bergamba lagi.





Okee lepas tu gerak aaa balik sorang utara sorang selatan..Bertemu esok di KLEDANG!!Habes gelak hari ni..Happy gile aku hari ni sebab jumpa semua kawankawan..Bukan senang nak sekali jumpa..So sebelum aku balik KOLEJ ni ada aa kenangan dengan korang..Dulu pun macam ni tapi kat BOTANI..Tapi kali ni kat papan and sekali sambut befday syafiqah..Aku bersyukur sangat dapat kawan macam korang..Tak ada sapa lagi boleh ganti kawan macam korang..Rinduu korang nantiiii :( oke thats all..
Thanks be my friend for ever and ever (PUTERI,PINAT,SYAFIQAH,FAZLIN) <3
THE END..Oke baibai