Monday, 22 October 2012

It's my fault

21/10/2012 is my badly day for me sebab aku bergaduh dengan dia. Sumpah aku sedih gilegile. Aku tau semua tu salah aku. Aku mungkir janji sebab dah tipu dia. Aku ingat lagi malam tu aku call dia sebab aku rindu dia sesgttt tapi bila dengar suara dia macam have a big problem. Then aku tanya dia ada masalah ke baru aa dia cerita. Sebelum ni dia liat sangat nak cerita sebab taknak gaduh tapi semalam tetiba dia buka mulut cerita. Aku terdiam sekejap apa yang dia cakap tu. Malam tu memang sengit gile. Sampai aku tak tau nak cakap apa. Tapi aku terasa sikit sebab bila gaduh je mesti dia nak keluarkan soalan yang selalu aku hafal,NAK DIA LAGI KE TAK! Such a bad question. DISLIKEEEE THAT!! Aku kekadang ada sabar nya. Ikutkan hati aku memang nak tanya juga macam tu tapi aku ingat kata-katanya "Kalau gaduh jangan lah putus ". Aku tau salah aku tapi jangan lah bagi aku salah lagi. Aku tahu aku memang banyak sakitkan hati dia, buat dia sedih and everything but dalam hati aku ni taknak lepaskan dia still sayang dia lagi. Aku try nak buat dia happy and jaga dia sampai aku tutup mata. Aku hanya ada dia sorang. Aku sayang dia sorang. Tentang aku dan dia always aku ingat sampai sekarang insyallah sampai bilebile. Bila pagi je aku tengok fon aku ada message dari dia ke tak. Kalau tak ada aku tengok message dia sebelum2 ni bagi kat aku. Sumpah sweet and aku sukeee rinduu sangat. Hurmm but it's okeh if jodoh aku dengan dia berpanjangkan alhamdullillah aku berdoa. If tak aku takkan lawan takdir aku terima adn redo. *i'm so sorry my boyfieee*

*Counting day for our anniversary 2years( 28/10/2010). Dah aaa jauh tak dapat nak sambut lagi. Hurmmmm :( hope one day we can celebrate our anniversary

https://www.youtube.com/watch?v=vcSrxA6pzK0 (that song  OST AKU TERIMA NIKAHNYA)