Monday, 31 October 2011

Nervous !!

Salam..
Setiap hari sorang je kat rumah.. Tak buat apa pun.. Kemaskemas rumah.. Pagi bangun tengok dekat bawah tak ada orang semua pergi keje.. Nak je aku keje tapi aku tak pandai keje.. HAHA.. Nasib la aku ada mak sedara yang bawa aku merata tempat.. Ada la kawan dari tak ada kan.. Kawankawan aku semua belum cuti lagi... Aku sorang je.. Menderita sangat.. Nanti bila aku masuk dorang pulak cuti sem.. Aish susah if lainlain kan.. Aku nak cerita kenapa aku nervous.. sEBAB nya RESULT nak keluar 4HB veryvery nervous OKE !! Dah la lecture aku cakap SEPULUH orang je lulus.. Tapi aku taknk la bagi tau subject apa.. Aku risau sangat subject economic,marketing dan lainlain.. Senang cite semua subject la. HAHA aduhh!! Macam mana kan nanti ! Aku hanya mamp berdoa je harapharap semua subject aku lulus dan PONITER kasi naik la.. Taknak turunturun.. Yela aku nak juga bagi parents aku bangga dengan akU kan.. Sekali sekala boleh la :) tapi kalau itu yang aku dapat aku bersyukur juga la sebab aku dah cuba sehabes boleh.. KANKAN !! That all..
Bai2 guys.. ^___^



SEBAGAI CONTOH RESULT KELUAR NANTI !

No comments:

Post a Comment