Saturday, 19 November 2011

Lifelifelife

Salam...
Hello guys..Apa kabar andanda semua??Hope fine okee :) Ok harini aku rasa macam ada sesuatu yang bermain dalam pikiran..Aku taknak cakap pasal apa cuma aku just cakap kita jangan mudah percayakan orang..Dan jangan terlalu mempercayai orang semudah itu..Ibu saya pernah berpesan jangan terlalu percayakan orang nanti awak tu yang merana lagi..Soo aku cuma anggukangguk kan kepala..Tapi geleng takla nanti kena luku tak pasaipasai.. HAHA..Aku  ni memang mudah percaya orang tapi aku percaya tu disebalik uh aku pikir juga apa betul ke dia cakap ni kan..But if tak betul pun aku buat BODOH je sebab bukan hal aku tapi if hal aku memang aku BERSUARA laa..Aku TAKNAK diSAKITI lagi..Sakit kowt rasanya if korang nak rasa macam mana suruh la BOYFRIEND,GIRLFRIEND or MEMBER korang buat biar tau rasa macam mana DISAKITI..Huks3..

Actually aku ni bukan la baik mana pun..Aku mengaku, setiap orang mensti ada salah silap dia sendiri..Yang takda memang MENIPU tapi if dia betulbetul baik oke itu aku percaya la..Cuma kalau hati aku ni dah tertutup untuk seseorang itu..I want to say sorrryyyy...You go in your own LIFE okey !!Tak ada siapa nak ganggu..You are FREE now!! Aku bukan perempuan yang mudah nak kau tipu okey..If kau bole buat lebih dari tu..I will do also!!Memang banyak benda aku tak tau pasal kau tapi pleasseeee laaa..Aku harap kau sedar la ye..Aku sabar if aku boleh sabar..If kau baik oke aku tak payah risau sangat sebab kau baik pandai jaga hati aku..Aku mengaku memang aku tak paham kau macam mana lagi even kita dah lama kenal..Kau mesti tak paham aku lagi kan..Okla kira deal kan..MASINGMASING tak paham antara satu sama lain..Aku ada satu je kelemahan aku iaitu cepat kesian kat orang and aku suke pendam all my problem..Aku lebih selesa setelkan sendiri and aku je yang tanggung..Tapi kawankawan aku dan BOYRFRIEND aku marah sebab pendam..Aku cuma taknak buat dorang susah hati pikir pasal aku..And kesian kan aku..Aku tak suke sangat..Aku tau korang mesti nak cakap cara aku ni poyo tapi tu la yang sebenarnya..Aku cuma harap apa yang aku pikir ni IT NOT TRUE!! I lovelovelove???


No comments:

Post a Comment