Tuesday, 3 January 2012

Hari baru Tahun Baru..

Salam..
Firstly nak wish HAPPY NEW YEAR 2012..Pejam celik dah 2012..2011 dah pun berlalu kankan..Cepat betul..Tapi bila dah tahun baru kena la berazam and ada impian..Azam aku banyak and impian aku biarlah rahsia..HAHA..Marila ramai-ramai kita berazam dan berubah menjadi lebih baik ..Insyaallah :) Tahun baru ni aku celebrate di rumah didepan TV saja..HAHA..Terbaik wokkk!!Tak lupa disisi keluarga..Sebelum tahunbaru tu kteowang pegi main bowling kat IPOH PRADE...Kteowang gerak pukul 8.30 sampai sane biasa la cari park semua dah kui 9.30..Then masuk perrrr ramai gilee orang..Tapi takp tunggu turn je..Kami main  ramai-ramai...Sepupu,pakcik,makcik..Memang ramai..Enjoy habesss laaa..Sukeeee sangat sangat lewwwww...HAHA..Banyak kali dah kami main bowling tapi tu dulu dulu..Sekarang semua ada so ada peluang lawan la..HAHA..Tapi sumpah happening gile even ada yang takde kan..Habes bowling pukul 12..Memang lambat dan sumpah MENGANTUK gileee...Balik tu terus balik kampung kat KUALA KANGSAR..Sampai sana cari makanan dulu sebab LAPA sangat kowtt..HAHA..Lepas makan tu tengok tv jap cite HANTU KESURUPAN..HAHA..Sumpah kelakar cerita tu..Then baru tidurrr..


Okey balik tahun baru ni aku rasa kehilangan sangat orang yang aku sayang..Kawankawan aku semua dah tak rapat macam dulu lagi..Myb masingmasing busy stdy kankan..Okeyy saya paham sangat..Sabar jela..Myb ada rezeki jodoh jumpa la..Tapi sumpah aku rindu gilegile kat korang tau :( Takp lah aku cool jeeee..Yang kedua pula yang tu haa..Tu haaa..Entah laa dah masuk tahun baru ni lain sangat dia...Aku rindukan dia yang dulu..Semalam call tak angkat..At least bagi la msg bagi tau busy kankan...Dia macam tu so aku macam ni laa..Sorry oke...Tapi aku diam tak cakap apa..Aku tak bising bising sebab malas la nak bergaduh nanti tak baik so diam lebih baik dari bersuara..Tapi sumpah aku rindu dan sayangkan diaaa :((

No comments:

Post a Comment